I7 7700k procimat érdemes felhúzni "csak" 4,5ghz-re, egy ilyen táp mellett?
Tápom:
A többi alkatrészem: z170 gaming k3 alaplap, asus strix gtx 1050 ti oc, 120gb kingston ssd, 1tb hdd, 2x4gb predator hyperx ram 3000mhz, bár húzásnál a táp számít főként, leírtam ezeket, hátha segítenek.
Várom a válaszokat!
Ez nem számít OC-nak, a processzor turbo órajele ennyi. Ezzel a táppal nem is javaslok rendes tuningot.
Amúgy azért a hűtés is elég sokat számít, nem csak a táp.
Évekig használtam ilyen tápot, és nem értem, miért lenne vele bármiféle gond? Nyilván nem egy Seasonic, de teljesen jól ellátja a feladatát.
Én, mielőtt leváltottam, simán rábíztam a 4.6 GHz-re tuningolt 6700K-mat, pedig ez ~130W fogyasztást jelentett.
#2.Sirtec beles még használható, de a CWT beles már hulladék kategória.
Mondjuk az olcsó kondik miatt mindegy, akkor sem a legjobb választás.
Másnál évekig megy Akyga mégsem ajánlott.(tudom kicsit erős hasonlat de remélem érhető)
Kérdező:
Erre a tápra nem bíznék OC konfigot.
A mai belépő kategória is már magasabb minőséget képvisel, de azok közül sem mindegyik bírja tartósan.(Masterwatt Lite-ról tudom hogy igen,talán még a Maxpro de ezek sem arra valók)
Szóval lehet hogy mindenféle gond nélkül működik évekig, az is lehet hogy az első áramszünet után búcsút lehet mondani a tápnak.De vannak benne szükséges védelmek szóval a gépet nem viszi magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!