Érdenes kicserélnem a videókártyámat ilyen processzor mellett?
Figyelt kérdés
A processzorom egy intel core i5 3350p és egy gtx 660 oc van benne. Szeretném lecserélni egy gtx 1050 ti-re. Úgy látom hogy ez a kártya érné meg ár-érték arányban.2018. szept. 26. 15:12
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
#1 Az az oldal retardált, valójában a kártya még a 680-at is veri.
4/15 anonim válasza:
"#1 Az az oldal retardált, valójában a kártya még a 680-at is veri."
hmmm, volt nekem is pár gyanús mérés. Akkor elnézést, és köszi a felvilágosítást.
5/15 A kérdező kommentje:
Kettes válaszoló. Amd kizárva 1060-ra pedig nincs pénzen.
2018. szept. 26. 16:12
6/15 anonim válasza:
Pedig az 570 ár/érték/teljesítmény aránya jobb.
7/15 anonim válasza:
A 1050 ti ár-érték arányban semennyire sem éri meg!!!
Viszont van pár megbízható eladó a hardveraprón, én ott nézelődnék. Új kártyákat is ki lehet fogni bolti ár alatt.
8/15 anonim válasza:
Mire van pénzed? Használt kártya szóba jöhet esetleg? 45 ezerért vehetsz GTX 970-et, 55-ért 1060 3G-t, persze használtan.
9/15 A kérdező kommentje:
Egyszer vettem AMD-s kártyát soha többet. Egy amd Radeon 7770-et rakattam még az előző gépembe. Ha próbáltam valami komolyabb játékkal játszani vele {akkoriak far cry 3, mortal kombat 9,black ops 2} Állandóan lefagyott a játék mellette egy nyerítő hang volt. Ledobott az asztalra és kiírta hogy a catalyst összeomlott. Visszavittem drivert majd windowsot is ujratelepitettük semmi nem használt. Gond volt ezután elpasszolnom az egész gépet. Ennyi elég volt hogy amd-s kártyát ne vegyek soha az életben.
2018. szept. 27. 18:12
10/15 anonim válasza:
Te tudod. Én pl mindig amd-s kártyát használtam, és soha semmi gondom nem volt vele. Kinek a pap, kinek a pap né.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!