R7 250x 1GB DDR5 képes megbírkózni a Battlefield 1-el egy erősebb I3-as processzor mellett, vagy felejtős?
Lehetőségem lenne vásárolni egy ilyen kártyát teljesen újonnan, olcsón, de állítólag nem sok mindenre jó már.
Eredetileg ezt akartam, de sajnálom rá a lóvét, nem tudom az R7 250x-nél mennyivel lenne jobb:
Használtan pedig nem veszek, mert a hirdetések 90%-a lutri, agyonhajtott, több éves VGA-kat árulnak, és már fürödtem is be egy ilyennel.
Esetleg 20 környékén nem lehet kapni valahol új 2GB DDR5 128bit kártyát?
BF1-re minimum GTX1050 2GB.
Az R7 250X már 5 éves kártya és akkor sem volt erős. Ne vedd meg.
Ha mégis az Radeon RX550 2GB (GDDR5) kártyát veszed, akkor nem garantált a jó játékélmény.
Ezt már igen sokallom a GTX1050 2GB-ért.
Valaki nem tud esetleg olyan webshopot, ahol adnak használtat és biztosítanak pár hó garanciát?
hardverapro.hu
Nem webshop, de garanciális kártyákat árulnak.
Még a Battlefield 1 el döcög rajta valahogy RX 550-et meg annyiért nem ajánlom mert nem sokkal erősebb a 250X-nél és nem sokkal drágábban már jobb kártyát veszel de még az is megérheti annyiért:
Vagyis ha én új bontatlan kártyát szeretnék 30 körül, akkor nincs lehetőségem. Vagyis van, 2x-esen túlárazott cuccot venni. Ez elég elkeserítő.
Esetleg egy GT 740 2GB DDR5 jó állapotban megéri megvenni? Egy I3 vagy I5 mellé venném, és ha egyszer lenne elég pénzem vennék normális VGA-t.... Addig meg ezzel kihúznám, talán a BF4-et elvinné. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!