Nagyon erős lesz a processzor ehhez a videokártyához? (amd fx 6300 és hd6850)
Figyelt kérdés
Most van rá lehetőségem lecserélni, jó pénzért a régi q6600 as procim és az alaplapom egy jobb lapra és erre a fx 6300 as prcira. Csak nem tudom hogy fog muzsikálni a hd6850 es videokártyámmal. Félek processzor limitem lesz vagy mi :S
Most meg vagyok elégedve ezzel a gépel is mert szépen megy a gta v meg a bf4 is , de ha jobb lesz erről a prcitol a játék akkor le cserélném. De Szerintetek?
2017. nov. 28. 18:21
1/5 anonim válasza:
Ez most komoly ? Attól tartasz hogy egy erősebb alkatrész cseréjével rosszabb lesz a géped ? érdekes gondolat. :)
2/5 A kérdező kommentje:
azt olvastam hogy a processzor limit miatt akár a meglévő játék is rosszabbul mehet :S De nem annyira értek hozzá .
Engem az érdekel hogy a bf4 meg a gta v ne akadozón multizás közben :D
2017. nov. 28. 18:35
3/5 anonim válasza:
A proci és a vga teljesítménye nem függ össze.
4/5 MGéza válasza:
De szerintünk ha egy nyilvánvalóan erősebb procira cseréled a meglévődet akkor miért is aggódsz? Vagy valami "okos" ismerősöd bebeszélte neked hogy az AMD az rossz, az Intel meg jó és félsz hogy Intelről váltasz ezért rossz lesz neked?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem beszélte be nekem senki hogy az AMD szar, nekem végül is mind1 hogy Intel vagy AMD, a lényeg hogy jó legyen. Csak az van hogy attól félek hogy az erősebb procit vissza húzza a gyenge videokártya, és még rosszabb lesz mint a jelenlegi konfigom. De ha szerintetek nincs ilyen veszély, akkor meg veszem a hétvégén. :)
2017. nov. 29. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!