Mi lehet a gépem baja?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a gépem állapota folymaatosan romlik: Először véletlenszerű összeomlások játékoknál,HD filmeknél.Azán elkezdett nagyon belassulni,akadozni az egész rendszer.Van egy merevlemezfigyelő programom(Hard disk sentinel)ami azt mutatta,hogy a merevlemezem kondíciója 100%ról 95-re romlott 8 gyenge szektorral és ez csak folyamatosan rosszabbodik.Mi lehet a baj?Formázás esetleg megoldja a problémát?Vinchester nem rég lett cserélve2010. jún. 22. 00:30
1/5 anonim válasza:
Erre csak egyet tudok mondani: Nagytakarítás (rakd újra géped, és formázd le)
bocs :S
2/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,köszönöm a választ
2010. jún. 22. 01:09
3/5 BlacktigerXXX válasza:
igen csak az a bad sectoros hdd-n nem fog segíteni :) probálkozz a hdd recovery programmal. :)
4/5 A kérdező kommentje:
és ez a program le is formázza a hdd-t?
2010. jún. 25. 14:48
5/5 A kérdező kommentje:
Nah,közben megoldódott a probléma.Az egyik kábel hibás volt,így a HDD-met áttettem egy rackbe,a HDD Regenerator segítségével kiiktattam a Bad sectorokat,minden tökéletesen megy
2010. jún. 29. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!