Donmogyoróscsirke kérdése:
Mi lehet a gépem baja? Mit cseréljek ki? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A gépemet régen rakattam össze szervizben, elég jól bírja most is Crysis 2 meg hasonló játékok lazán futnak rajta probléma nélkül. A gondom az lenne hogy hónapokkal ezelőtt játszottam egy gyengébb grafikájú játékkal, amikor egyszer csak lila és zöld lett az egész képernyő, majd be mondta a szolgálatot az egész gép! Újra telepítettem és az indításkor kék csíkok vannak mindenhol, és szétesik a kép! Próbáltam más játékokat feltelepíteni és elindítani de ugyanúgy lila lesz az egész, majd csak úgy bírom elindítani a gépet ha újratelepítem az egész rendszert, mert amikor a hiba után újraindulna a gép, nem tud, egy idő után beugrik a kék képernyő pár másodpercre, majd újra indul. És ezt csinálja mindig! Mi lehet a baj? Mit kéne kicserélnem? A jelenlegi állapotába a gépet csak MSN meg hasonló programok futtatásához használom mert félek hogy megint telepíthetem újra!2011. júl. 25. 10:35
1/8 Mityus válasza:
Szerintem VGA probléma lehet, esetleg másik gépen ha kitúdnád probálni, és ott is csinálja akkor VGA, ha nem akkor más gondok vannak.
2/8 A kérdező kommentje:
Itthon van egy másik gép, azon semmi probléma, viszont elég gyenge a kicsike, mondjuk mivel már nem ülök annyit a gép előtt nem is Atomreaktor teljesítményt igénylő játékokkal játszanék, Esetleg abból a gépből rakjak át valamit ebbe?
2011. júl. 25. 10:47
3/8 Mityus válasza:
Ha ki probáltad benne a másik gépben(ami a hibát okozó gépben) lévő videókártyát, és azzal nem csinálja ezt a hibát, akkor az lehet CPU, RAM, esetleg tápegység hiba is. Remélem érteni amit írtam. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Tisztán értem amit mondasz! Én fogalmaztam félreérthetően meg kihagytam részleteket! Szóval: A másik gépben kipróbáltam ezt a a videokártyát, ugyan az a probléma, viszont az abban a gépben eredetileg levő kártyának semmi baja, legegyszerűbb lenne csak azt beleraknom a gépembe?
2011. júl. 25. 10:54
5/8 Mityus válasza:
Igen akkor egyértelmüen a VGA-nak van valami baja, ha garis küld el szervizbe, ha nem, akkor rakd el 1 vitrinbe. Amúgy mijen kártyáról van szó? És a VGa-t tuningoltad is esetleg, mert innen is eredhet a probléma.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez egy Nvidia Geforce 7 series 7100 GS, nem turbóztam semmit, néha frissítgettem amikor lehetőség volt rá, és ennyi
2011. júl. 25. 11:00
7/8 Mityus válasza:
Akkor az a kártya már a végét járta, esetleg kifujatod a hütöjét, lehet túlmelegés okozta a problépám, vagy megprobálod újra pasztázni, és ha ezekse segitenek, akkor a másikból átt ebbe.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálok mindent elég jó kis gép volt ez ahhoz képest hogy mennyi idős :D
2011. júl. 25. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!