Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Váltok generációt (lap,...

Váltok generációt (lap, proci, ram ddr4 re) ujra kell raknom a windowst?

Figyelt kérdés
Sziasztok sajnos nincs lehetőségem újrarakni az op rendszert ezért ha megoldható hogy op rendszer újrarakás nélkül is pöpecül működne a pc örülnék neki

2018. aug. 23. 23:15
 1/8 anonim válasza:
Nekem azt csinálta, hogy bootoláskor kiírta,hogy diagnosing your pc és 2 percre rá már használhattam is a gépet,de mindenképpen telepítsd újra. A beállításoknál menj rá arra, hogy gép alaphelyzetbe állítása. Remélem tudtam valamit segíteni. Szép estét
2018. aug. 23. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Alaplap, processzor, memória cserénél kötelező az újratelepítés. Lehet, hogy elindul a rendszered, de instabil lesz.
2018. aug. 23. 23:32
 3/8 A kérdező kommentje:
hmm én win 7 et hasznalok most ha jol emlékszem windows 10 nél van ilyen lehetőség cd,pendrive nélkul is nem ?
2018. aug. 24. 00:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Van, de nem mindig működik megfelelően.

Egy pendrive-os újratelepítéssel jobban jársz.

2018. aug. 24. 00:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Kárt nem teszek vele ha kipróbálom elősször a win 10 es opciót igaz ?
2018. aug. 24. 00:38
 6/8 A kérdező kommentje:
*először
2018. aug. 24. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Más szemszögből megközelítve a dolgot: ez olyan, mintha fognád a rendszernek otthont adó tárolódat és átraknád haver gépébe. Tippeld meg a megfelelő működés esélyét mindezek tudatában :D
2018. aug. 24. 01:22
 8/8 anonim válasza:
Ha úgy telepíted a Windows 10-et hogy nem formázod le a HDD-t/SSD-t akkor 30 napig visszaválthatod Windows 7-re
2018. aug. 24. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!