Innen megéri megvenni a windowst? Tudom lehet hogy hülye kérdés de nem nagyon adnék érte 30-40 ezret ha mondjuk meglehet venni 15-20 ezer között is.
2018. júl. 23. 00:13
1/8 anonim válasza:
Kinguin.com-on tudsz letölteni 8500 Ft-ért eredeti Win 10 telepítőt pendrive-ra. Örökre a tied, eredeti és jóval olcsóbb a fenti verzióknál.
2/8 anonim válasza:
Viszont kiadsz 20e és mivel oem ahoz a géphez társúl (nem tudod költöztetni másik pc-re vagy épp laptopra) míg ms-éktől megveszed 40ért s cserélgetheted a géped nyugodtan..
3/8 anonim válasza:
Én ezt tényleg nem értem. SOHA nem használtam legális win-t, és SOHA semmi gondom nem volt! Miért fizetsz érte?
4/8 anonim válasza:
Én eBayen vettem 1500ft-ért OEM kódot, azóta sincs gondom vele...
Inkább vegyél te is ott, mert kb ugyanaz a végeredmény.
5/8 anonim válasza:
Ez OEM kulcs, ami annyit tesz, ha cseréled a géped alaplapját, akkor elveszik az eredeti win10 is, mert ahhoz van hozzákötve. A 40 ezresnél alaplap csere után újra tudod aktiválni.
Ettől függetlenül teljesen jó, de ebayen ahogy írták van olcsóbban is, max letöltesz rá egy nyelvi csomagot és úgy lesz magyar.
6/8 anonim válasza:
"max letöltesz rá egy nyelvi csomagot és úgy lesz magyar."
Még ezt sem kell, eleve magyart rakjon fel, bármilyen OEM kulccsal lehet aktiválni. Legalábbis amit én vettem eBay-ről azt lehetett. (Nem tudom vannak-e kivételek)
7/8 anonim válasza:
Nem tudom miért fizetnél bármennyit is, ha ingyen be lehet aktiválni.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!