Ilyenkor mit lehet csinálni? Buktam mindent?
Sokan ajánlották hogy cseréljem le a régi tápomat ami egy FPS hexa+ 500W volt, mert hogy nem elég megbízható a konfigomhoz. Seasonic FOCUS Plus 550W Gold-ra esett a választásom, megvettem, hazahoztam, betettem, gép visszadug, bekapcs majd egy nagy pukkanás. Azonnal kihúztam a gépet, számomra már egyértelmű volt hogy a táp...
Ami tönkrement:
i7 6700k
Asus GTX1080 FE
Asus z170 pro gaming (Égési nyomok látszanak)
nameg a táp...
1*8gb ddr4 hyperx savage (16gb-ból egyik)
Ill. nyilván a tápegység
Ami túlélte:
1*8gb ddr4 hyperx savage
HDD, SSD, Ventik
Visszavittem a boltba a tápot, elmondtam mi történt.
Helyben visszakaptam az árát, de aztmondták a többivel nem tudnak mit kezdeni, hülye voltam hogy legalább a videokártyát nem vettem ki, legalább az túlélte volna.
(Sose hallottam még hogy ajánlatos táp váltásnál kivenni) És ha nem nyugszok bele, akkor pereljem be a gyártót.
Tényleg csak a per marad? A helyzet az hogy ugye magyar szervizük nincs, külföldre menne a per, több év is lehet, és pénzem saját ügyvédre nincs, és le merem fogadni hogy ők meg profi ügyvédekkel úgyis ráhúznák hogy az én hibám.
Járt már valaki így? Most tényleg mit lehetne tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!