Mit lehet ilyenkor csinálni a fundamenta lakástakarékkal? (A többi lent)
Mamám kötött a nevemre egy lakástakarékot,de nem tudta hogy az csak házzal és lakással kapcsolatos dolgokra jó.Én nem tudom ilyen célra felhasználni mivel ez kevés hogy házat vegyek a jelenlegit meg nem tudom felújítani mert gazdasági épületnek van nyilvánítva és azt mondták arra nem lehet használni.Már kb. 3 éve havonta fizetve van és 4 évre kötötték.
Ha elöbb kiveszem fel lehet használni másra is pl:utazásra?
Nézd, mit találtam Neked - mielőtt felbontanád és buknál vele egy csomót, szerintem érdemes ezen elgondolkodni, nem tudod-e ilyenekre felhasználni?
Pl. ha 4 évre kötötte és a maximumot teszi bele, azaz 20 ezer ft-ot, akkor pl. csak az állami támogatás elvesztésével évi 70 ezer ft-ot, azaz 280 ezer ft-ot veszítesz, plusz a szerződéskötési díj, min 20 ezer.
Én is az utolsó hozzászólót támogatom.
Hosszabbíttasd meg a szerződéses időszakot, növelve, vagy csökkentve a havi befizetésedet, ez a te döntésed. De így biztosan összejön a pénz egy házikóra.
Feltéve, ha nem a kp-ra van szükséged. Akkor kiveheted, csak veszteséggel.
Szia,
családon belül átruházható a szerződés.
Így bárki felhasználhatja aki egyenes ági rokon.
de egyébként én is bent tartanám, és megvalósítanám később a saját célom belőle, amikor aktuálissá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!