Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte GeForce GT630 2GB-GV-...

Gigabyte GeForce GT630 2GB-GV-N630-2GI Probléma! Segítséget akarnák kérni valami megoldás rá? Található?

Figyelt kérdés

Nemrégiben vettem egy Gigabyte GeForce GT630 2GB-GV-N630-2GI Típusú Videókártyát és annyi problémám lenne hogy letöltöttem egy fs17-et és egy ets2-t torrent oldalról és ahogy elindítom az fs17-et menüben tök jól működik 40+fps ahogy beleülök a traktorba lefagy az egész és újra kell indítani a gépet de a menüben és a játékban ahogy megyek az emberrel és be szállok a traktorba és lefagy és feketeség és ilyen fura hangot ad ki hogy mitől lehet ez? Valami infó? a kártyához kapott driver-t felraktam hozzá

GIGABYTE G31M-ES2L alaplap 2GB ram Intel Celeron E3300 Típusú Processzor

2018. jún. 30. 17:50
 1/6 MGéza ***** válasza:

Egy picit kevés hozzá a géped, éppen csak teljesíti a minimum követelményeket:

[link]

Persze ettől még lehet hogy hibás a kártya, teszteld más játékkal is. Maga a torrent is lehet bugos.

2018. jún. 30. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha leszedném a 13-at vagy a 15-t ugyanúgy kifagyna
2018. jún. 30. 21:36
 3/6 anonim válasza:
Elöttem lévő is mondta próbáld más játékokkal. Nekem is ugyanez a videókártyám van...Nekem gta 5 mediumon kis felbontáson 30fps fix... Itt sztem proci gyenge vagy a vidikarid szar.. 2gb ram is kevés
2018. júl. 3. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:
egy minecraftot elfuttat 30-40 fps-el mert letöltöttem meg letöltöttem az fs 15-t és ott is kaptam 60+fps-t és még így is kifagy
2018. júl. 4. 21:13
 5/6 anonim válasza:
Másszóval szar a procid meg kevés a ramod
2018. júl. 5. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor el se indulna! :D
2018. júl. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!