Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erre mi a megoldás? (lent)

Erre mi a megoldás? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval van nekem egy Nvidia GeForce 6200 256MB videókártyám.. Ma játék közbe lefagyott a gép ezért nyomtam egy resetet. Miután be bootolt a rendszer a felbontás megváltozott 600*800-ra. Ezt sikerült vissza állítanom az előzőre viszont minden játék hibát jelzet a videókártyával kapcsolatba. Az eszközkezelőbe azt írja, hogy: az eszközt nem sikerült elindítani a hiba kód:10

Megpróbáltam az illesztőprogramot frissíteni de nem segítet.Mit tegyek?

A segítséget előre is köszönöm.:)

2013. dec. 27. 13:28
 1/9 asdelmagad666 ***** válasza:

vedd ki pucold ki a helyét rakd vissza

ha nem lesz jó akkor kuka

2013. dec. 27. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezeket a kártyákat már régen újra kellett volna pasztázni.
2013. dec. 27. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Probáld meg azt, amit az első mondott...de szerintem ebből kuka lesz, max lehet egy vicces kedvű vírus...de kétlem.
2013. dec. 27. 13:36
 4/9 A kérdező kommentje:

#1: Rendben megpróbálom amit írtál.

#2: 7 hónapja volt újra pasztázva

#3: Az AVG-t már lefutattam. Nem talált semmit.

Amint kész vagyok az első tanácsával írok. :)

2013. dec. 27. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Boot idejű vírusellenörzést futtattál?
2013. dec. 27. 13:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Meg csináltam amit az első írt, sajnos nem segített.

#5: AVG-be azt hol kell beállítani?(a boot idejű keresést)

2013. dec. 27. 14:25
 7/9 L J válasza:
76%
A videókártya magja alatt a forrasztás felengedett. Szereld le róla a hűtést és dobd be a sütőbe 4-5 percre kb 200 fokon.Szerintem más lehetőséged nem nagyon van. --> https://www.youtube.com/watch?v=DmzGnjJNZrM
2013. dec. 28. 01:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző amiről te beszélsz, az a memória csipek alatti forrasztások orvosolására egy alternatív megoldás. Sajnos a kérdező által leírt hibajelenség nem VGA RAM hibára utal.

A GPU az nemcsak egyszerüen rávan forrasztva a többrétegű nyákra, hanem beleis van süllyesztve.

2013. dec. 28. 01:47
 9/9 L J válasza:
Ugyan úgy van a nyákra forrasztva a GPU ahogy a Ram-ok is. 5 perc kb 200 fokon és 1-2 hónapig ujra jó lesz viszont ez csak átmeneti megoldás és elöbb-utobb végképp meghal.
2013. dec. 29. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!