GeForce probléma Win7 felett, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Gt740-es kártyám van, Win7, Asus H97 alaplap, 24-es led monitor hdmi-vel összeköve. A youtube videok a firefox és chrnome alatt is szaggatnak, azaz tearing van rajta (vízszintes elcsúszás).
Utána olvastam és azt írják, hogy a Win7 alatt csak Aero felületen megy a vsync. Nekem viszont aero-n is villog a video. Pedig nvidia panelen vsync fixen be van kapcsolva.
Lehet valahogy force-olni a vsync-et, vagy valami trükk, hogy egy 25.000forintos kártyán tudjak végre videot nézni?
2014. szept. 8. 15:41
1/5 CspCsj válasza:
VLC lejátszóba beillesztve a Youtube linket (Média > Hálózati műsor megnyitása, vagy Ctrl+N) is csinálja?
2/5 CspCsj válasza:
Kimaradt: melyik nVidia driver van telepítve?
3/5 A kérdező kommentje:
A legfrissebb driver! Igen, más lejátszóval is csinálja, pl GOM vagy Classic Media player K-Lite codec packet is feltettem, de semmi.
2014. szept. 8. 16:49
4/5 anonim válasza:
és ez a baj.. el kell hogy szomorítsalak az nvidia-nak nagyon jó a szoftveres támogatása(driverek) de a legutóbbi szörnyűre sikeredett.. gtx660-al a legújabb driverrel a bf3 el se indult a dead rising 3 laggolt és kifagyott.. feltettem egy régebbi drivert és dead risingben stabil fps em van problémák nélkül és megy a bf is.. próbálj meg egy régebbi drivert lehet segít
5/5 A kérdező kommentje:
és neked ha videot nézel (youtube) chrome-on, akkor nincs tearing? azaz vízszintes elcsúszás.
milyen driver tekinthető jónak?
2014. szept. 9. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!