External HDD (külső merevlemez) a probléma, ehhez szeretnék segítséget kérni, mert nem ismeri fel a gép Linux/Windows. Van rá megoldás?
A helyesírási hibákér előre is elnézést kérek
3 gépen próbáltam tegnap felismerte mind ma egyik se.
ez egy, 1 TB Tohsiba HDD ("Tohsiba" ez egy hibája, de ettől még működhetne). próbáltam Windows allat megnyitni, de semmi, de ez mind1 a Windows sok mindent nem ismer fel, de az én bajom, hogy a Linux sem látja kék Led világit a winyo felpörög, hangja szép, nem hangos, nem recseg és nem hallani torzuló hangot, szépen egyenletesen pörög a boot menüben szintén nem látható. mi lehet a baja és, hogy lehet javítani (ha lehet)
Azért írtam hogy elméletileg.Végül is a floppy meg a pendrive is „szétszedhető”
Gondolom ilyen lehet.De a kérdező nem nyilatkozott.Mivel sok ilyen és hasonló USB.3.0-ás külső vinyót eladtam nagyjából tudom milyen hibákba szaladnak bele.Főleg olyan gépben amiben nincs USB 3.0 kártya.Vagy nem tartalmaz az alaplap.De végül is ettől én nyugodtan alszom.
Elnézést a meglehetősen lassú reakcióért.
Ez egy TOSHIBA STOR.E CANVIO 1TB HDD 8,9cm 3,5Zoll USB3.0
( [link] csak az enyém 1TB) külön áramforrást igénnyel az hogy mi van rajta az nem érdekes ha elindul akkor az egyik része visszaszerezhető.
se az a baja hogy nem látja semmi, és nem csak a Windowsra gondolok, se a Linux, de a legnagyobb probléma hogy a Biosba se találom (a gép bootol külső adathordozóról ha rá van kötve a gépre 3 gépen próbáltam, de egyiken se ment a kábel tuti jó, az tesztelve, tehát nem tudom elgondolkodtam rajta, hogy szétkapom atomjaira, de van garija még csak nehéz érvényesíteni mert megszűnt az üzlet ahol vettem.
sorry volt más bajom miután feltettem a kérdést most viszont tudok erre is koncentrálni megint.
elnézést kérek érte.
Németországba vettem a ProMarkt-ba de megszűnt felvásárolta egy másik de nem tudom érvényesíteni azt a garanciát ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!