Az utobbi idoben eles sipolo hangot ad ki az Asus K52f laptopom. A merevlemez hibatlan. Van otletetek mi lehet a megoldas, hogy megszunjon?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 18:16
1/9 anonim válasza:
Nézd meg a ventit és a DVD meghajtót (nincs-e bent lemez).
2/9 A kérdező kommentje:
A ventilatort megneztem es ki is takaritottam de nem onnan jon a hang es lemez sincs a meghajtoban :/
2013. dec. 13. 18:51
3/9 A kérdező kommentje:
Ha deaktivalom a processzor idle allapotat a hang megszunik viszont nagyon melegedik igy ez se egy jo megoldas.
2013. dec. 13. 19:13
4/9 A kérdező kommentje:
Van meg valakinek valami otlete, hogy mi okozhassa?
2013. dec. 13. 21:08
5/9 anonim válasza:
Akkor valami szabályzó nem jó a prociban, de lehet hogy nem lesz baja, csak ez a mellékhatása marad meg (néhány tel. töltö is csinálja ha nincs rajta semmi), de lehet hogy nem is arra gondolok, mint ami az igazi hiba. Akárhogyiz, házilag nem hiszem hogy javítható.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen lehetseges, hogy a prociban van a hiba mert ha nagyon dolgozik telyesen zajmentes, mikor nem elegge zavaro mivel egy ido utan fejfajast okoz. Lehetseges hogy egy uj proci a megoldas?
2013. dec. 14. 21:27
7/9 anonim válasza:
Szerintem igen, de valszeg semmi baja nincs a hang ellenére. (de még nem igen láttam ilyet,úgyhogy ne vedd 100%-ra)
8/9 A kérdező kommentje:
Hat par ora utan mar szaggat is, pl ha zenet hallgatok es meg valami mas programot is futtatok, akkor a zene szaggatva megy.
2013. dec. 18. 09:20
9/9 A kérdező kommentje:
Es a zaj amit kiat nagyon serto a fulnek, hosszu tavon elviselhetetlen :|
2013. dec. 18. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!