Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem lehet állítani a fényerőt...

Nem lehet állítani a fényerőt laptopon, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy pár hónapos ASUS X751LB gépem Win 8.1 x64-el, ami egészen eddig tökéletesen ment is...

Szeptember tízen valahányadikán, mikor kijött egy windows frissítés, azt vettem észre, hogy egyik napról a másikra nem tudom állítani a fényerőt. Azt hittem akkor még, hogy elég lesz újraindítani, de semmi.

A neten már nagyon sok megoldást végignéztem és egyiknek sincs eredménye. A legfrissebb driverek vannak rajta (régebbiekkel is próbáltam).

Az egyetlen szerencsém, hogy max fényerőn volt épp, mikor jött a frissítés és azon is maradt azóta.

Bármiféle megoldás rá, esetleg valakinek volt-e ilyenje már?

A hasznos válaszokat előre is köszönöm!

2015. okt. 22. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van rendszer visszaállítási pontod, akkor állítsd vissza a frissítés előtti állapotot.

Ha nincs, akkor szedd le a gépről a "szeptember tízen valahányadikán" feltelepült frissítést. Ha szerencséd van, akkor olyan frissítés ami eltávolítható.

És még megírhatod a Microsoftnak, hogy mit okozott az a bizonyos számú frissítés a gépeden.

2015. okt. 22. 18:02
 2/2 mse1990 válasza:

Laikusként írok, de nekem is fényerő állítási gondom lett a legújabb win 10 frissítéstől, ami este lámpa nélkül elég zavaró a szememnek pl. filmnézés közben. Én is szórakoztam már a driverekkel eredmény nélkül persze... Amit írtál valószínű megpróbálom, de jobb lenne ha elsőre jól működne ez a rendszer...

Illetve pontosan milyen címen tudnám benyújtani nekik a panaszomat? Végre jó hasznát venném az angol óráimnak... xd

2015. okt. 23. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!