Hogyan vinné ez a konfig a mai játékokat?
I7 8700K
Corsair vengeance 4x8GB 3200Mhz
GTX1070Ti. 2db
Meglenne 60FPS High, ultra grafikán pl: GTAV, Battlefield 1, Star Wars Battlefront 1-2?
Remélem ez vicc vagy csak hencegés volt.
Nekem i5 7500,gtx1060 (3GB) és 1x8GB RAM van és ultrán viszi 55-60fps-el a GTA V-öt.
Erős gépnek számít nagyon.
Nem csúcskategória,de 5 év múlva is vinni fogja legalább közepes grafikán a leggépigényesebb 4K-s játékokat is.
Akkor bocsánat! Azért írtam ki a kérdést mert azt mondták erre hogy rosz a proci meg a vga is pedig szerintem nincs gond vele, ráadásul szerintem azért 2 gtx 1070Ti SLI-ben jobb mint egy 1080 Ti ahogy én néztem az árakat egy 1080 Ti anyiba kerül mint két 1070 így arra jutottam 2 db 1070-el jobban járnék. És
majd a fent írt konfigot akarom összerakni.
Miért nem veszel 2db 1080-at? (Nem ti)
Múltkor néztem az árakat, 1070ti alig olcsóbb.
Sőt ha nem valami felesleges prémiummárkát vennél (ha 1070ti-ből azt akarsz), akkor lehet hogy ugyanannyi árban.
Persze te tudod :)
Azért húzzák le az i7-et, mert intel jó szokásához híven 10-20 forintokon spórol még ennél a csúcs processzornál is és a kupak alatt finoman szólva odagányoltak egy adag fémpasztát.
Ha ilyet veszel, azonnal mehet delid/re-lidre.
2db 1070Ti nem éri meg, mikor szinte azonos árban kapsz 1080-at.
Az is kérdés mire kell, mert SLI fullHD-ra felesleges, 4k (UHD) felbontásnál ultra grafikán meg gtx 1080TI-vel is esik az FPS 50 alá, nem hogy 1070TI-vel. Tehát máris választani kell, milyen felbontáson akarsz játszani.
32GB RAM megint felesleges, hacsak nem munkára is lesz, mert 20GB fölé nem fog menni (nekem fullHD-ban se megy 12-13GB kihasználtság fölé, de 4k-ban se volt sokkal több amíg tesztelgettem).
4-dik válaszoló, gondolkodtam rajta, most néztem az árakat egy 10-20 ezer forint különbség van a 1070Ti meg az 1080 között, de megnéztem a teljesítmény ezen az oldalon: [link] csak 6%-al teljesít jobban, szóval nem igazán tudom még.
5. válaszoló, jobban megérné egy kártyával? pl: egy db 1080-al vagy ha engedik az anyagiak esetleg 1080Ti? a lényeg hogy ne akadozzanak a mai játékok, Titanfall, Total War sorozat újabb részei, Call of Duty WW2, BF1, (BF5 ha majd megjelenik), Skyrim, ilyenekkel játszanék szabad időmben. A felbontásra nem tudom még mit mondani, mivel vagy 2db monitorral vagy 1 szélesebb ívelt kijelzőt tennék hozzá, csak ne szaggassanak a játékok High/ultra grafikán. A RAM nem lesz akkor 32Gb de szerintem egy 16-20GB-ot azért bele rakok a biztonság kedvéért. :)
6. válaszoló, ez nem troll kérdés csak kérdezgettem pár embert erről a konfigról és szidták a 8700K-t valamint a 1070-et ezért kiirtam a kérdést, gondoltam itt normális választ kapok arra, hogy jó e ez az összeállítás.
Igen, ez egy nagyon erős összeállítás.
Igen, meglesz a 60fps ultrán (fullhd-ban).
Nekem i7-3770-em, gtx 1070-em és 2x8gb 1600 mhz ramom van. Nekem is megy minden 60 fps-el ultrán fullhd-ban.
6-os vagyok. Ha valóban komolya kérdés, akkor ne haragudj, csak kicsit furcsállom, hogy ilyen kaliberű konfignál valaki megkérdezi, hogy 60FPS meglenne-e.
Egyébként szerintem egy 2. generációs Ryzennel jobban járnál.
A 2DB GTX 1070 Ti helyett, pedig egy 1080 vagy 1080 Ti jobb vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!