Szerintetek megéri ez a gamer konfig? Mit kellene esetleg kicserélni, illetve milyen grafikával vinni a mai játékokat?
Figyelt kérdés
CPU: Intel Pentium G4600
GPU: Gigabyte Geforce GTX 1050 2GB
RAM: Adata 8GB DDR4 2400Mhz
Alaplap: Asrock B250M PRO 4
Táp: Chieftec ECO 600W
CPU hűtő: Cooler Master MasterAir Pro 3
HDD: Seagate 1TB
Ház: Aerocool Aero-500
A válaszokat előre is köszönöm.!
2018. márc. 3. 22:37
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és ez a gép 175.000-ből jött ki PCX-en.
2018. márc. 3. 22:40
2/9 anonim válasza:
Full hd ben normalon kb 30 fps ed lenne vagy kevesebb nagyon gyenge az a videokartya
3/9 anonim válasza:
Táp inkább Masterwatt Lite legyen.
FHD mediumon (legrosszabb esetben lowon) vinné a leginkább gépigényes játékokat is.
5/9 anonim válasza:
Annyira nem rossz az a videókártya. Megfelelő hűtéssel simán lehet OC-zni aztán egy 1050Ti alap szintet megközelíteni.
De ha belefér még akkor mehetne bele egy 1050Ti.
Egyébként megéri. Best budget build intel vonalon.
6/9 anonim válasza:
Igen, a táp legyen inkább masterwatt 400w!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. márc. 4. 10:53
8/9 anonim válasza:
Nem értem miért kellett lepontozni. Ilyen kártyát használok OCval ti agyhalottak. :D Az évek alatt semmit nem változott ez az oldal, ugyanannyi idióta jár ide mint korábban. :D
9/9 p33ter válasza:
Engem nem érdekel ki pontoz le, de azért egy 1050ti-t én is beledodbnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!