Ez a konfig Kb. hány évig viszi még a játékokat?
Esetleg tudtok mondani jobbat?
Raijintek Arcadia fekete számítógép ház
Be quiet! Pure Power 10 500W BN273 tápegység
MSI B350M PRO-VDH alaplap
AMD Ryzen 5 1600X processzor
16 GB Corsair Vengeance 2666 MHz ( 2 x 8gb kit)
RX 580 8GB
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Szerintem 3-4 év múlva még közepes beállításoknál simán meg lehet majd a 60FPS...
Aztán ha cserélsz majd az akkori felső kategóriás videokártyára, akkor szerintem processzort nem kell még cserélned egy jó 10 évig biztosan, ABBAN AZ ESETBEN, ha a játékok majd 3-4 év múlva szépen ki fogják használni a 12 szálat. Meg olyan 2021 környékén mehet bele majd +16 Gb ram. :D
De ezt nem lehet tudni, hogy mekkora fejlődés lesz 5 év múlva, de a mostani videokártyával 2020-21-ig szerintem elleszel. :D
Hasonló konfig van nekem is.
Szomorú igazság viszont az, hogy 2-3 évnél tobbet nem kell rá számolni, de lehet, hogy még annyit sem.
Szépen lassan, de majd átállnak a játékok 16:9-rol 21:9-re, ami kapásból kikoveteli magának az erosebb VGA-t.
Deus Ex-et Ultrán viszont már most sem fogja vinni, mert kb. menni fog 10-20 FPS-en (HA..MENNI..FOG!)
Javaslat:a WD-t meg felejtsd el.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!