Milyen játékokat vinne ez a konfig?
Figyelt kérdés
Táp:be guiet! System Power B8 550W
Alaplap:MSI B250 KRAIT GAMING
Proci:Intel Celeron Dual-Core G3930 2.9GHz
RAM:2*4 GB Kingston
Vidikari:ASUS Radeon RX 560 4 GB DDR5
2017. aug. 19. 18:46
1/4 anonim válasza:
Én inkább vennék egy G4560-as procit és 4GB RAM-ot. Memóriát pedig tudsz kicsivel később bővíteni. Fontosabb most, hogy meglegyen a 4 szál, mert sok mai játék már nagyon rosszul fut ha csak 2 szálat kap. Egyébként 1080p-medium grafikára lenne elég kb. a gép a legtöbb új játékban.
2/4 anonim válasza:
Ha lapot cserélsz egy Asrock H110M HDV R3.0-ra, procit G4560-ra vagy használt i3-6100-ra, akkor mindent elvinne fullHD-ban. Ramnak pedig 1x8gb 2400 ddr4. Tápból pedig BŐVEN elég a 400W változat.
3/4 anonim válasza:
Hála a 2 magos irodai felhasználásra szánt processzornak csak droopolva fogja vinni az újabb játékokat.
Illetve ki javasolt mellé b250-es chipsettet?
Szíves figyelmedbe ajánlom, hogy gyorsan cseréld le azt a processzort legalább egy G4560-ra, már csak azért is mert játékra így alkalmatlan + engem meg mindjárt a szívbaj visz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!