Hol érdemes számítógépet összerakatni?
Sziasztok!
számítógép vásárlás előtt állok és szeretném minden részét én kiválasztani (főleg a házat, esetleg belső világítást)
Régen az aquába raktam össze a gépemet de nem vagyok benne biztos hogy ez most a legolcsóbb ötlet.(vagy mégis?)
olyan pc -s boltokra lennék kíváncsi ahol viszonylag olcsók az alkatrészek a többi bolthoz képest.(vagy annyira nem nagy az árak közti eltérés a boltok között?)
köszönöm szépen a válaszokat előre is
pcx nek nincsen boltja?
olyan helyre lenne szukségem ahol személyesen tudom lebonyolítani a számitogép összerakást, nem interneten keresztul
most nézem hogy mégis van tehát letudnám bonyolítani személyesen
csak gondolom a rendelésre kell várni, ami nem lényeges
ahol személyesen tudom lebonyolítani a számitogép összerakást
Akkor miert nem otthon rakod ossze a sajat szobadban?
?
otthon nehéz lenne bármit is lebonyolítani a lehetséges beszerzendő alkatrészek és szakember nélkul
Én is most rakok össze életemben először.:)
A neten annyi videó van hogy tényleg ha van egy kis érzéled akkor gond nélkül összerakpd.
Én utána elviszem a sogorhoz hogy ellenőrizze le aztán telepítse is (programozó/rendszergazda).
Nem bíznám igy boltra manapság.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!