Honnan érdemes használt számítógépet venni?
Figyelt kérdés
Max. 20-25k-ért kéne pc netezésre, boltból venném mindenképpen. Honnan érdemes? Én pc-max, Computerimperium boltokat néztem. Megbízhatóak?2017. máj. 22. 00:11
1/6 anonim válasza:
Csak is innen:
Korrekt, megbízható cég. Rendeltünk már tőlük komplett számítógépeket (pc,monitor,egér,bill), különböző hardvereket és teljesen rendben volt.
Gramaciat is adnak, sőt ha valami problémát találsz három napon belül azzal amit vettél másnak küldik a csere terméket a futárral, nem szaroznak.
A csomagolás is mindig kiváló és az árak sincsenek elszállva. Nem mellesleg a GLS a futár partnerük.
Telefonszámot felveszik és ha Skypeon keresed őket, sokszor munka időn kívül is válaszolnak!
2/6 anonim válasza:
Haha, ezt a procit anno 30 ezerért vettem úgy, hogy bedobtam a régi celeronomat is
Rohadt nehéz elképzelni hogy 15 év múlva ennyit érjen mondjuk egy 7700k.
4/6 i6emsn válasza:
5/6 anonim válasza:
Ha használt, akkor inkább hardverapró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!