Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes lenne bővíteni a...

Érdemes lenne bővíteni a számítógépet, vagy hagyjam és inkább gondolkozzak egy újban? Alkatrészek lent.

Figyelt kérdés

Processzor: Intel Core 2 Duo E8400

Memória: 2 db DDR2-es 1 GB-os Samsung M3 78T2863EHS-CF7 (400 MHz)

Alaplap: Fujitsu Siemens D2817-A1

Videókártya: Gainward GT 630 1 GB-os GDDR5

A táp pedig 350 wattos, fogalmam sincs milyen márkájú.

Játékokra használom leginkább, jelenleg is futtat párat élvezhetően, értem ezeket Lol- ra Wow- ra Dirt 3 stb...

De jelenleg sokat játszok a World of Tanksal ami SD kliensben fejlesztett grafikán mindennel kikapcsolva fut 30 és 45 fps között néha 20 alá is leesik így ezért inkább a butítottan használom hogy élvezhetőbb legyen low beállításokon 60 és 90 között van ami nekem megfelel. Csak ez mégis jó volna fejlesztettben :D

+ a Fortnite-ot is kipróbálnám, ezentúl a CS:GO - t 2 map közti töltőképernyőnél bezárja különféle hibaüzenettel és semmi sem segít megoldani pedig régen simán futott (2017 eleje).

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2018. ápr. 10. 12:02
 1/2 Kérdező95 ***** válasza:
Vehetnèl egy gépet használtan, szerintem jobban járnál mert ebben úgy is cserélned kell a ramokat mivel már jó lenne 4gb ram így meg 2 slotos lappal kuka a két rammod, a proci meg esetleg elmegy és a táp is, de a többi nagyon gyenge komponens, használtan lehet venni olcsón gépet és a tiedet is el tudod adni, és ugye benne van az is hogy jön ki egy frissítés mit tudsz csinálni akkor? Esetleg a videokartyadat cserelnéd meg sz talán a másik lehetőség mondjuk egy gtx 600 széria használtan vannak 10e -től, ehhez még elég a tápod is.
2018. ápr. 10. 12:48
 2/2 A kérdező kommentje:
4 memoria slot van az alaplapon, a videokartyat pedig mondtak masok is hogy eleg gyenge
2018. ápr. 10. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!