Kettő merevlemez képes belassítani a gépet? TÖBB INFÓ LENN!
Üdv!
Van egy 1 TB-os seagate barracudám ezen van windows.
Nem rég vettem mellé egy 3 TB-os seagate barracudát. ezen leginkább játékokat tárolok.
Nos ez a 3 TB-os HDD képes belassítani a gépet? Gondolok itt lassabb betöltésre, kevesebb fps-re.
Lassan benéz a gépnek egy újratelepítés, mert már 1 éves lesz.
Szóval képes belassítani 4 TB belső HDD?
Konfigom:
i5-6500 3.2 GHz 4mag 4 szál
Asus H110M-C
G.Skill 16 GB ram 2400 MHz
Gtx 1060 6 gb
Előre is köszi!
A vírusirtónak telik több időbe, mire induláskor átbogarássza a nagyobb vinyót.
Rendesen beállítva gyorsítania kellene a gépet.
Lassítania egyáltalán nemkéne.
Ha olyan vírusirtód van fent a gépen, ami betöltéskor végignézi a HDD-t, akkor simán lassabb lehet a betöltés.
Emellé rájön az aktív védelem (pl malware bytes prémium verzió), az is lassíthatja.
Köszönöm szépen mindenkinek. Most már értem.
Egyébként pár másodperccel lassabb lett a betöltés a 3TB-os vinyóval mint nélküle. Eset Smart Security-t használok, de alapból fenn a sima Windows Defender.
Indulás után minden ugyanolyan jó.
Viszont játékoknál erős fps droppot észlelek.
Egyes játékok eddig simán mentek 70-80 fps-sel., most meg 40 és 50 között vannak.
Szerintem azért mert újra kéne rakni a windowst mert 1 éves lesz és azt mondták hogy évente kéne újrarakni mert annyi idő alatt lassul be. Szerintetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!