Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Látom a merevlemezt, de nem...

Látom a merevlemezt, de nem tudok neki elérési utat adni, miért van ez?

Figyelt kérdés

Kivettem az 500Gb-os lemezem a NAS-ból mivel eladtam, és mikor beraktam a gépbe, hogy akkor meglesznek az azon tárolt adataim.

Ekkor kezdődtek a gondok, lemezkezelőből látom a lemezt,de csak a "Törlés" opciót ajánlja fel.

Mit csináljak hogy visszakapjam az adataimat?

2018. ápr. 6. 20:55
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

A NAS valószinűleg nem FAT/FAT32/NTFS fájlrendszert használt, hanem pl ext2/3 fájlrendszert, amit a Windows nem képes értelmezni, de lehet hozzá programot szerezni. Pl:

[link]

2018. ápr. 6. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam az általad javasolt programmal, de az sem látja.

Beraktam a lemezt egy olyan gépbe amin Linux fut, ezzel szintúgy neü tudom olvasni, csak kezelőböl látom, hogy van.

Annyit ír rá ki: Partíciótípus 0x20

Tartalom Linux RAID tag(1.2 verzió)

Ez segít valamit hogy meglehessen oldani a problémát?

2018. ápr. 7. 00:08
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

Olyan mintha mindenképp raid-et csinált volna a NAS (de azt egy lemezből nem tud). Én kipróbálnék egy adatmentő propgit (pl GetDataBack), de azt vagy megveszed vagy "megszerzed" a visszahozáshoz. A demoval mondjuk látod legalább, hogy megoldható-e az adatmentés.

[link]

2018. ápr. 7. 00:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a programot, azzal látom az összes adatot.

Most próbálom "megszerezni", hogy az adatokat letudjam menteni.

2018. ápr. 7. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!