Rangsorolva melyek a legjobb és kevésbé jobb minőségű külső/mobil merevlemezek?
Szeretném ha ár/érték arány alapján vagy márka=minőség(?) alapján ha létrehoznánk itt egy rangsort.
Samsung, Maxtor, Toshiba Canvio, Seagate Barracuda, Kingston, Western Digital. Csak írtam néhány márkát, ha tudtok , írjatok pls olyat amivel van saját pozitív v negatív tapasztalatotok, de persze minden márka amit ismertek jöhet, én ezeket csak random felrtam.
Toshiba-val rossz tapasztalataim vannak (a jó Toshiba termékek mind Kínában és környékén mennek, ide csak a 2. vagy rosszabb kategória jut).
Samsung portable 2 terásom van otthon, már több mint 3 éve, az szépen megy, néha magammal is viszem, nincs baja.
Többi külsőként passz.
Ha külső merevlemez kell, én azt mondom vegyél egy belsőt, meg egy külső tokot hozzá max 2.000. Olcsóbban kijössz, és mivel a belső merevlemezekről több infót találsz, így biztosabb is. Nem mellesleg ha kell belső is lehet.
Nekem egy 1TB WD 5400RPM 128MB cache-s 2.5" belső HDDM-m van (pontos típust nem tudok fejből) + egy orico tok ami kb 2.000 volt, és így megúsztam az egészet 15 ezerből. (13+2)
Persze ha ilyen NAS féleségről van szó akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!