Ha egy gyárilag külső merevlemezben elromlik a merevlemez, és szeretnék bele venni másikat, akkor ugyan olyat kell vennem bele, vagy vehetek más típust vagy méretűt is?
Azért nem vagyok benne biztos magamtól mert ugye ezt egyben vettem és még ilyennel nincs tapasztalatom. Egyébként ilyenem van, ezt ejtettem el, vagyis rántottam le az asztalról működés közben:
Ma kipróbáltam, rádugtam egy 2,5-ös laptopvinyót. Bekapcsolt, felismerte a gép és másolni is tudtam rá. Csak azért aggódok hogy ugye nem tesz benne kárt? Mármint ami ugye gyárilag rá volt dugva a csatlakozóra és arra az áramköri lapkára az egy 3,5-ös 2000 gigás vinyó volt, én meg egy 2,5-ös 500 gigásat használnék vele. Amiatt aggódok hogy nem-e ad több áramot vagy feszültséget a vinyónak amivel tönkretenné azt.
Meg az előbb vettem észre azon a nagy vinyón lévő matricán ami benne volt hogy ezt írja:
VDC AMPS
+5V 0.75 A
+12V 0.75 A
Ezt így egymás alatt ahogy leírtam
A kicsin amivel meg szeretném használni ez van:
+5V 0.451 A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!