A garancia erre is vonatkozik?
Van egy notebookom, amihez van 3 év márkaszervízes garancia (tehát az egész géphez, minden hardverrel együtt), ami még nem járt le.
Tavaly szereltettem bele egy új belső HDD-t (2 év garancia), ami ugye nem gyárilag lett belerakva és aminek vannak kisebb problémái.
Mi a helyzet, ha elromlik ez az új HDD?
Hogy zajlik ilyenkor a javítás/csere?
Mivel ez a HDD nem gyárilag (a gyártáskor) lett belehelyezve, hanem utólag, ezért mondhatják azt a szervízben, hogy a 3 év garancia nem erre az új HDD-re vonatkozott, hanem az előzőre (gyári)?
Megtagadhatják a javítást, cserét?
Ha igen, akkor ez esetben nekem kell egyénileg annál a webshopnál reklamálnom (és garanciálisan visszaküldenem), ahonnan vettem az új HDD-t?
Ha egy olyan HDD-vel van gond, amit te utólag szereltél bele, arra nyilván nem fog vonatkozni a laptopra kapott garancia.
De magára a HDD-re nem kaptál garit?
Rossz hír:
Ha nem a laptop garanciális szervizében cseréltetted a hdd-t, akkor bizony a laptopra sajnos buktad a garanciát.
Jó hír:
A hdd-re van garanciád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!