Erre vonatkozik a garancia, megcsinálják ingyen?
hali
rendeltem pcx-től egy számítógépet összeszereléssel
Ma játszás közben kerpeelő hang majd egy fura hang ,mondom wtf belenézek az oldallapon és nem világít a hátsó venti ,mert bekapta a vezetéket a ventillátora a processzornak
a vezetéken a gumi vagy műanyag vagy mi lejött letépte róla és kb 1 szálon lóg az egész
a proci ventije meg nem forog a hátsó kábelvezetés a lyukon vezették el de csak a processzor hűtőre fektették a kábelt most bekapta letépte és még nem is működik
ezt megcsinálják?
Küldd el nekik garanciára, aztán ha nem csinálják meg rendesen, akkor ott a homár blog.
G.
vásárlással nincs gond, nekem 3 munkanap alatt kihozták a komplett gépet (mondjuk jó 300k+-t ott is hagytam a futárnál Xd ), de darabokban. Nem bíznám rájuk soha az életben.
A problémát elsőként fotózd le! Ez nagyon fontos! Aztán írjál nekik, hogy a trehány összeszerelés miatt ez történt (fényképpel alátámasztva), ezért garanciára kéred a javítást.
Valószínűleg a komplett gépet kell visszaküldened, de azzal számolj hogy jó 2-3 hétig biztos nem lesz géped, nem kapkodják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!