PC +Házimozi Üdv! Lenne egy kérdés ami mostanság nagyon foglalkoztat. Szeretném a PC-met összekötni egy házimozival, hogy tehetem ez meg?
Figyelt kérdés
A házimozi egy Sony DAV-DZ780 lenne. A hangkártyám az alapra van integrálva. Alaplapom egy Asus M2N-E SLI. ( Audio: C-Media Superior Quality Audio 7.1 channel CODEC (Vista ready) ) Össze lehet kötni a pct és a házimozit, ha igen, milyen kábelek kellenek hozzá? Természetesen úgy akarom összekötni hogy minden hangfal szóljon.
[link] Section=ODW+SS+hu_HU+Support+New&externalUrl=ftp%253A%252F%252Fftp. Vaio-link.com%252Fpub%252Fmanuals%252Fconsumer%252FDAVDZ680-780_IM_RO. Pdf#pageType=TechnicalSpecs
2010. jún. 6. 22:11
12/21 A kérdező kommentje:
Reméljük,még 1 kérdés: a házimozit csak be kell kapcsolni,és működik nem? Tehát nem kell ott semmi különöset állítani? Bekapcsolom és akkor szól a hangfal a gépnél?
2010. jún. 8. 16:58
13/21 Osynho válasza:
A megfelelő bemenetet kiválasztod (digitális) és jah, mennie kell. A sztereo-ból 5.1-be keverés módját tudod változtatni, például Pro Logic II esetén is van movie, game, music stb mód és van pl DTS Neo is. Ezekkel érdemes játszani, hogy melyi ka legjobb. Az eleve 5.1-es hang meg ugye adott, azt egyből felismeri a dekóder.
14/21 A kérdező kommentje:
Optikai bemenetet azért nem tudom választani mert a gépemből koax jön ki :( - Ez befolyásolja a 5.1 hangzást?
2010. jún. 8. 17:59
15/21 Osynho válasza:
Akkor koax kábellel kötöd össze. Az gyak mindegy.
16/21 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a tájékoztatást! :)
2010. jún. 8. 19:51
18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudod pontosan milyen kábel kell hozzá ?
2010. jún. 9. 14:59
19/21 Osynho válasza:
Google a barátod :D
PL: [link]
20/21 anonim válasza:
nA,
a legegyszerűbb megoldás:
szerzel egy jack-rca átalakítót
a házimozi kábelét beledugod és az szépen szétkeveri a hangokat :)
nekem így van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!