PC +Házimozi Üdv! Lenne egy kérdés ami mostanság nagyon foglalkoztat. Szeretném a PC-met összekötni egy házimozival, hogy tehetem ez meg?
Figyelt kérdés
A házimozi egy Sony DAV-DZ780 lenne. A hangkártyám az alapra van integrálva. Alaplapom egy Asus M2N-E SLI. ( Audio: C-Media Superior Quality Audio 7.1 channel CODEC (Vista ready) ) Össze lehet kötni a pct és a házimozit, ha igen, milyen kábelek kellenek hozzá? Természetesen úgy akarom összekötni hogy minden hangfal szóljon.
[link] Section=ODW+SS+hu_HU+Support+New&externalUrl=ftp%253A%252F%252Fftp. Vaio-link.com%252Fpub%252Fmanuals%252Fconsumer%252FDAVDZ680-780_IM_RO. Pdf#pageType=TechnicalSpecs
2010. jún. 6. 22:11
1/21 Osynho válasza:
Mindenképpen digitális kábellel (optikai, vagy koax).
2/21 A kérdező kommentje:
Szóval ha veszek egy kábelt összekötöm vele,akkor gond nélkül fog szólni 5.1 ben?
2010. jún. 7. 14:08
3/21 Osynho válasza:
Beállítás kérdése, de igen. A normál sztereo jelet maga a házimozi keveri szét 5.1-be (pl Pro Logic II), az 5.1-es jelet (DD, DTS) meg a gép csak kiadja a digit kimeneten, a hifi meg dekódolja.
4/21 A kérdező kommentje:
És ezt magának állítja be?Vagy nekem kell?
2010. jún. 8. 13:23
5/21 Osynho válasza:
Nem ismerem az alaplapodat. Kell lennie egy olyan opciónak, h digit out, vagy digit out only, ilyesmi. Az én Giga alaplapom érzékeli, ha bedugok egy kábelt és automatikusan beállít mindent. Optikai + erősítő kombót használok amúgy.
6/21 A kérdező kommentje:
Értem,szóval nem kell semmi átalakító? Csak szimplán összekötöm a hangkártyát és a házimozit?!
2010. jún. 8. 15:26
7/21 Osynho válasza:
Igen. Mit akarsz átalakítani? :) Megnézed, h milyen kimenet van a lapodon, meg hogy milyen bemenet a hifin. Aztán veszel egy oda illő kábelt.
8/21 A kérdező kommentje:
Oké :)
Egyébkén alaplap koax, házimozi optikai.
2010. jún. 8. 16:35
9/21 Osynho válasza:
Az úgy viszont nem fog menni :( Vagy optikai, vagy koax. Nincs többféle bemenet az erősítőn?
10/21 A kérdező kommentje:
Bocs,elnéztem van optikai,koax,meg még analóg bemenet is :)
2010. jún. 8. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!