Mi van, akkor ha pl a szűrő vagy a fűtő zárlatos lesz, mi történik a halacskákkal? Tudom, hogy hidegvérűek, de mégis foglalkoztat ez a kérdés.
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 15:02
1/3 anonim válasza:
Mivel teljesen le vannak szigetelve, semmi. Annyi, hogy nem működnek. De nagyon nagyon nagyon ritka az ilyen, nálam 20 éves cuccok is vannak még, amik működőképesek. Nem találkoztam még ilyen problémával.
2/3 A kérdező kommentje:
tehát nyugodtak lehetünk nem lesz a halaknak bajuk?Köszi!
2011. aug. 5. 18:19
3/3 anonim válasza:
Én régen az egyik kis eheim szűrőmet tönkre tettem azzal, hogy mindig a kábelénél fogva rángattam ki a vízből.
Benyúltam a vízbe és megrázott. Néztem, hogy mi van, azt hittem hogy a vízalatti neon ráz, lámpákat kivettem, még mindig rázott valami. Nem tudtam elsőre hogy mi a baj, még nyúlkáltam a vízbe és még 2x megrázattam magam vele.
A halak meg eközben gond nélkül úsztak benne, őket nem is rázta meg. Lehet, hogy nem volt leföldelve és azért, ezt nem vágom, de csak engem rázott.
Persze hamar rájöttem, hogy a szűrő kábele csúszott ki, aztán kivettem és vettem egy újat helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!