Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A "gamer" számítógépek használ...

Mataluk21 kérdése:

A "gamer" számítógépek használhatók munkára?

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg ,hogy félprofi fotós vagyok , és szeretnék egy laptopot amin lehet dolgozni ( Lightroomot , Photoshop) , és játszani ha úgy tartja kedvem. Az SSD-s gamer laptopok megfelelnek ennek a célnak? Elsőnek Macbook-ra gondoltam (ekkor még nem gondoltam a szórakozásra) és ez a munkámat elméletben teljesen kielégítené.
2018. jan. 25. 19:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Vannak mp3-ból MIDI-be konvertáló progik, nem is egy. Egy ilyen konvertálás után már lehet javítani a minőségen egy jobb hangszerkesztő progival. Mondjuk ha ennyire érdekel a téma akkor azt a Creative hangkártyát érdemesebb lenne lecserélni, mert oké, hogy elbír a MIDI-vel (valamelyest), de komolyabban dolgozni nem lehet vele.

50-60 ezerért lehet már kapni jófajta stúdió hangkártyákat (akár olyat is, ami 2-4 magos DSP chip-es), ez mellé egy jófajta MIDI-billentyűzet (ahhoz pedig úgy is adnak eredeti hangszerkesztő progit, van hogy többet is), onnantól kezdve bármilyen hangsávból csinálhatsz MIDI-t. Sok ilyen szoftveren van virtuális oszcilloszkóp is.

2018. jan. 26. 02:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Na a MIDI-konvertálók pontosan azok,amik kalap szart se érnek. Végigpróbáltam mind, hányadék lett az eredmény. Még úgy is, hogy az eredeti zene mégcsak nem is "empéhárom" volt, hanem ilyen rendkívül bugyuta nyolcbites nintendó-szerű obscure formátum. Szóval nincs mese, kottázni kell, csak hát az meg piszok hosszadalmas és unalmas.
2018. jan. 26. 02:13
 23/24 A kérdező kommentje:
Egyetemre megyek , tehát fontos lenne a "hordozhatóság" , meg a "munkám" kimerülne a Lightroom-ban illetve Photoshop-ban , de ha kedvem tart játszani akkor tudjak. Köszi a tippeket.
2018. jan. 30. 17:47
 24/24 anonim válasza:
A gamer gépek korlátozottan, de jók munkára is. Bár attól is függ, hogy milyen munkára kell.
2020. aug. 28. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!