Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A "gamer" számítógépek használ...

Mataluk21 kérdése:

A "gamer" számítógépek használhatók munkára?

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg ,hogy félprofi fotós vagyok , és szeretnék egy laptopot amin lehet dolgozni ( Lightroomot , Photoshop) , és játszani ha úgy tartja kedvem. Az SSD-s gamer laptopok megfelelnek ennek a célnak? Elsőnek Macbook-ra gondoltam (ekkor még nem gondoltam a szórakozásra) és ez a munkámat elméletben teljesen kielégítené.
2018. jan. 25. 19:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel pont a játékok azok, amik a legjobban zabálják a rendszer-erőforrást, így igen: a "gamer" gépen használhatóak munkára, akár keményebbekre is (videózás,modellezés).
2018. jan. 25. 19:39
 2/24 A kérdező kommentje:
Ha már a témánál vagyunk , a Windows op. rendszer közel ugyanúgy kezeli a programok egyszerre futását (és bírja is) mint a mac-ek?
2018. jan. 25. 19:44
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt elsősorban hardverkiépítésen van a hangsúly. Izmos, combos hardverek esetében határozottan pozitív a válasz. Ráadásul a Windows-támogatottsága sokkal jobb rengeteg munkaprogramnak, mint a Mac-támogatottsága.

Persze a jó hardverekért mélyen a zsebbe kő ám nyúlni...

2018. jan. 25. 19:45
 4/24 A kérdező kommentje:
Mivel Macbookot szerettem volna , ezért maximum 360 ezer forintért kivánnék választani akkor esetleg egy “gamer” számítógépet , ha arra esne a választás végül. Vagy ennél esetleg jobban zsebbe kell nyúlni?
2018. jan. 25. 19:51
 5/24 anonim ***** válasza:
17%

Ha jó erős combos gépet akarsz, ami még tartós is, akkor minimum félmillát érdemes áldozni rá. Ennyibe kerül egy olyan konfiguráció ami strapabíró ÉS kibírja 6-7 évig vagy még tovább is.

Ja, és NE vegyél AMD-t, egy hordó fos szutyok.

2018. jan. 25. 19:57
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
#1 Akkor te még rohadtul nem láttál munkaállomást, mert azok kb ott kezdődnek ahol a gamer gép véget ér. Az én gépemben pl 32gb ram van, még valahogy egy játékra hazsnált gépben se láttam olyat... Eleve induljunk ki abból, ahogy Ps-hez az ajánlott ram mennyiség 16gb, mellesleg csináltam már vele amellett ~120gb-s virtuális ram használatot is. Szóval azt nagyon benézted, ha azt hiszed, hogy a játékokhoz olyan hű de erős gép kell...
2018. jan. 25. 19:58
 7/24 anonim ***** válasza:
#6, lehet, hogy egy Tyrianhoz nem kell erős gép, de a "gétéá öthöz" ultra grafikán kell. Nem véletlen, hogy a nagy gamerek egyike se Workstation-t vásárol, hanem alkatrészenként rakatja magának össze a bivaly gépét.
2018. jan. 25. 20:02
 8/24 anonim ***** válasza:

Nem lesz jó, mert munkához üzleti vagy workstation gép kell, ezek tartósabbak, jobb a hűtésük, nem melegednek.

Egy gamer laptop kevésbé tartós anyagokból van, hamarabb tönkremennek.

Választanod kell, hogy mire akarod használni.

2018. jan. 25. 20:44
 9/24 anonim ***** válasza:

A laptop az igen, ezért én rendes asztali gépet javasolnék minőségi cuccokkal munkára.

A laptoppal az egy másik komoly gond, hogy nem moduláris, azt kapod, amit beleszereltek, oszt boldog leszel vele (vagy nem).

2018. jan. 25. 20:45
 10/24 anonim ***** válasza:

Macbook nem játékra van és gyenge a videokártyája(intel HD),

kivéve legújabbat veszed meg 1,8milkos,amibe RX vega 56 van

asus rog tudnám ajánlani

2018. jan. 25. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!