Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Meddig használhatók az ilyen...

Meddig használhatók az ilyen AA elemek? Mennyi képet/videót lehet velük csinálni és hányszor tölthetők újra? Mennyire gazdaságos?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy Nikon L 340 digitális fényképezőgépet. Eddig egy kisebb Nikon gépem volt, amibe az akku feltölthető. Attól félek, hogy ebben az ilyenbe való ceruza aksi hamar lemerül, és újra töltve sem lesz sokszor használható. Mivel sokat fényképezek, nincs állandóan pénzem újat venni.

2015. júl. 9. 12:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a téma szakértője, de nagyon szeretek fotózni.
2015. júl. 9. 12:49
 2/5 Neuhauser László ***** válasza:

Ha kettő elem kell bele, szerezz be 4 darab minőségi ceruza akkut

Töltsd fel őket, kettő a gépben, kettő tartalékban, illetve amíg fényképezel, a másik kettő töltődik :)

Szerintem ha jó minőséget veszel, akkor nem lesz különösebb gond velük, és nem fog 2 fénykép után lemerülni

2015. júl. 9. 15:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, csakis minőségit akarok bele venni, és tartalékba is egyet. Csak azt nem tudom hányszor tudom majd feltölteni, azaz hányszor tölthetőek az ilyen elemek. Mert a minőségi elemek sem olcsók, és nem vagyok olyan jól kereső, hogy állandóan új elemeket vegyek.Ezt a gép árát is eltartott egy ideig összespórolni, noha ez még nem is a drágábbik kategória.
2015. júl. 9. 15:57
 4/5 Neuhauser László ***** válasza:
Szerintem a maiak már nem "fáradnak" olyan gyorsan, mint a kezdetleges akkuk. Nem hinném, hogy havonta kellene újat venned :)
2015. júl. 9. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Eneloop, semmi más.
2015. aug. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!