Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ramot vegyek ebbe a...

Milyen ramot vegyek ebbe a konfigba?

Figyelt kérdés

Konfigom

Már meg lévö alkatrészek:

R3 1200

Gtx 1050ti

8 gb crucial 2133mhz ram ddr4

Gigabyte AB350 gaming alaplap

A kérdésem az lenne , hogy ebböl a rambol kettő vagyis még 1 vagy a mhz nagyon számít a ryzen prociknál !? 3000mhz például , mert 16 gigára akarok bővíteni. Játékok alatt több fps.t produkálna a gép a nagyobb mhz.es rammal ?

Válaszokat elöre is köszi.

2017. nov. 2. 12:54
 1/10 anonim ***** válasza:
ddr4 kingstone, és 16 giga, ahogy látom az alap is ez, de ha bőviteni akarod, akkor jobban jársz több rammal.
2017. nov. 2. 13:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Mehet még egy ilyen crucial bele ? Vagy nagyobb mhz-es ramot nézzek de lényegen drágábbak is , a kérdés az hogy egy 3000-es mennyivel lenne jobb ? Játékok alatt lenne nagy külömbség ?
2017. nov. 2. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Valószínüleg gyorsabb lesz, sőt... de 60FPS felett úgy sem látod már a külöbséget folyamatosságában. Ez már a 60FPS-re jó egy mai játékhoz, én nem javaslom, hogy tegyél bele még nagyobbat, mert felesleges ezt már bővíteni. Viszont, ha te úgy gondolod, hogy ez neked nem elég és bővíteni akarod, akkor ezt a ramot ajánlom: [link] a legerősebb/leggyorsabb, amit én láttam eddig, és megbízható is! De ennek aztán van ára. :)
2017. nov. 2. 13:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Full hd-ben játszok és azt veszem észre , hogy a 8 gb ram kezd elfogyni.., ezért akarok bőviteni csak nem tudom eldönteni kell e a nagyobb mhz-es ram vagy rakjak egy ugyanilyet a másik mellé !?
2017. nov. 2. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha bővítésről van szó, akkor mindenképpen jobbat és erősebbet rakj bele. Mivel játszol egyébként?
2017. nov. 2. 14:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Kettö crucial ballistix.et fogok rakni bele ugy döntöttem 2x8 gb ddr4 2400mhz hütöborda is van rajta és megbizhato ram. Gta V , Bf1 multi , Wolfenstein new colossus , meg Ac Origins majd . Ez a ram 2400mhz alapbol de ha kell lehet huzni. szerinted jo választás ?
2017. nov. 2. 14:56
 7/10 A kérdező kommentje:
2017. nov. 2. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a RAM bővíthető (Húzható, mint a proci), mindenképp jó választás, mivel lehetséges akarsz még húzni rajta picit. Szóval, ez számodra mindenképp előnyös. GTA5 és a BattleField valószínüleg így is menni fognak akadás mentesen max felbontáson, úgy hogy ha te úgy döntöttél akkor simán. :)
2017. nov. 2. 15:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat , igy döntöttem mivel nagyon drágák a ramok jelenleg. Az orajele huzhato a hütő borda miatt kevésbé fog majd melegedni.
2017. nov. 2. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Számodra ez mindenképp jó döntés. :) Örülök, hogy segíthettem, ha gondolod és szoftveresen van gond nyugodtan szólhatsz és abban is segíthetek. További szép napot/estét!
2017. nov. 2. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!