Balu14552991 kérdése:
Az lenne a kérdés hogy milyen tápot vegyek ebbe a konfigba?
Figyelt kérdés
ami jó is nem drága és olyan 3-4 ezer esetleg 5K között van használtan
Alaplap: MSI P6NGM FD
Proci: Q8200
Memória: 512MB DDR2
Videókártya: EAX550HM512
HDD:160 GB
2016. dec. 18. 22:35
1/5 anonim válasza:
Gondolom, használtra gondoltál, mert csak az van ennyi pénzért.
2/5 A kérdező kommentje:
igen használton gondolkodtam de lehet hogy kásőbb fejleszteni szeretném valmilyen chieftecre gondoltam
2016. dec. 18. 23:41
3/5 A kérdező kommentje:
igen használtra gondolok!
2016. dec. 18. 23:43
4/5 anonim válasza:
Az első FSP javaslata is egy nagyon minimum. Chieftecet csak akkor vegyél, ha szivatni akarod magad, és van ablakon kidobnivaló pénzed.
Milyen fejlesztésekben gondolkodsz? Nem biztos, hogy megéri költeni erre a gépre.
5/5 A kérdező kommentje:
ramm tőbb lesz benne szerintem 4giga ddr2 meg valami geforce 9600-on gondolkodtam még fejlesztéshez hogy apróbb játékokkal játszak nem vagyok nagy játékos nem is akarok nagy gépet csak azt hogy internetre meg egy két apróbb játékra mint például batlefield 3, crisys 1-2 , meg gta menjen rajta meg a world, excel, powerpoint,
2016. dec. 19. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!