Ebbe a konfigba milyen vga-t vegyek?
Most vettem egy másik gépet ,amin már el is fut valami persze nem mai játékok ,nem is akarok mai játékokkal játszani ,én csak a cs:go-zni és még ehez hasonló gépigényű pár játékkal akartam játszani ,de mivel a gépembe csak az alaplapi vga van ezért semmivel nem értem el többet eddig ilyen gépem volt:
GPu:Radeon X1550
CPU:Celeron G440
RAM:768 MB
És ez a gép nagyon gyenge tudtam rajta Fallout 3-zni bf2-zni stb és kész a jelenlegi gépem az ilyen:
RAM: 2 GB
CPU:Sempron X2 180
VGA:???
Egy pár Vidikarit kinéztem magamnak 3-at ujjonan meg egy párat használtan ,inkább olcsóbb karit veszek ,de még lesz egy két kártya árazási határban ami még szóba jöhet felfele fogok menni az árban nos: Ezeket néztem ki magamnak Radeon HD 2350 PRO,Radeon HD 2600 PRO,GeForce 6200,Radeon HD 3470 ,ami még szóba jöhet az még egy Radeon HD 3730,GeForce 9500 GT ,GeForce GT 420 (természetes ez is használtan) meg ég ami szóba jöhet már tényleg a legteteje a GeForce 8600 GT ,GeForce 9600 GSO. Újjonan a Radeon HD 5450/6450 meg GeForce 210 de ez is már nagyon a teteje ,de újj vga-ért kicsit több pénzt adok,és ti milyen VGA-t ajánlotok?
Rendben köszönöm ,az a troll válaszoló a végére mégsem tróll :D! Ahogy meg láttam ezt a kártyát úgy voltam vele ,hogy ez jó lesz sőt ezzel a kártyával ha lenne normális cpu-m meg több ram már mai játékokat is futtatnék ,de ezzel a kártyával fogok Cod MW3-zni Cs.go-zni,gta4-zni libertizni,bf3-zni,bf4,far cry 3, crisis 2 talán még 3-zni is pay day 2,wolfeistein,Metro 2033,2033 Redux,Metro last light,far cry 3 blood dragon,dark souls 2,euro truck simulator 2.
Igazából ezekre a játékokra kellet ez a gép és ezzel a vidi karival talán magasba tudok majdnem mindel játszani ha nem is 1600x1200-ba akkor 1360x768-ba vagy 1280x800-ba :)!
egy ilyen proci dobna a teljesítményen mert 2,4 Ghz helyett 3,4-en ketyeg.és valószínűleg kompatibilis,bár a lapod pontos típusát nem írtad le.
ok.ha esetleg kell proci a későbbiekben,akkor ezek jók a lapodba:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!