Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb konstrukció?

Melyik a jobb konstrukció?

Figyelt kérdés

Milyen gépet rakjak össze 250-ből, ha 3d tervezésre, film vágásra és játékra akarom használni? (ez a fontossági sorrend)

Kinéztem 2 összeállítást. Mi a véleményetek?

[link]

[link]

2017. okt. 5. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a Ryzen-re épülő konfigot mondanám, indokok:

-A Ryzen processzorok újabbak, modernebbek jobban felszereltebbek, gondolok például arra , hogy a Ryzen család már készen áll komolyabb 3D-s tervezésre

-A GTX 1060 egész kellemes kártya, elégnek kell lennie 3D-s tervezéshez is.

-Többi alkatrész stimmel, viszont egy valami hiányzik ami nagyon fontos lenne, az SSD , egy 250ezres számítógépnek az alapja lenne egy SSD, főleg ha videót/filmet akarsz vágni. Mondok egy példát, videót konvertálsz/renderelsz közben az Operációs rendszer is eszi a merevlemezt, ezek a folyamatok hamar lelassítják, kinyírják a merevlemezt. Ha van egy SSD, ami foglalkozik az op. rendszerrel, akkor a merevlemez elvan magának a videó vágással/konvertálással.

Megvannak a másik gépnek is az előnyei, de azért egy modernebb processzor sok mindenben számít, és ez esetben a Ryzen győz.

A Ryzen-es konfigot mondanám!

Remélem segítettem!

2017. okt. 5. 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. okt. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!