Auto vasarlasa elott allok, leszukitettem 2 lehetsegesre, nem ertek az autokhoz annyira, melyik a jobb konstrukcio es miben kulonbozik a ket motor, ha jol tudom mind a ketto valtozo szelepvezerlesu?
2005 evjarat koruli mind a ketto
Honda Accord 2.0 i-vtec
Toyota Avensis 2.0 vvt-i
i-vtec es a vvt-i kozott mi a kulombseg ?
Semmi külömbség nincs a kettő között mind a kettő egy rakas ..... gyengék nem húznak tipikus japán ...zúg de nem megy
En inkább ha már benzines 2005 korül ajanlanék audi a4 1.8t vagy Vw passat 1.8t, esetleg bmw320i jobban jársz ezekkel es ezek mennek is
"Semmi külömbség nincs a kettő között mind a kettő egy rakas ..... gyengék nem húznak tipikus japán ...zúg de nem megy "
Mind a két motor egy bevált megbízható konstrukció, ha a minimális törődést megkapja akkor örök életű. Racionális választásnak mind a kettő jó, én inkább az Accordot választanám.
Az első válaszoló vagyok , nekem nincs egyikse en diesel párti vagyok peugeot 307 1.6 HDi m van amúgy
Hát ne haragudjatok,de nem is mennek , multkor az 1.6 hdimmel lenyomtam egy ilyen accordot kis emelkedőn .... bevalt konstrukció ?? Eszik az olajat főleg a vvt-i ja es 10 eves korukra ,na jo 15 rozsdakupac az egész
Az 1.8T tényleg jó! 2x szétszedheted a motort és felújíthatod míg a Hondáról a szelepfedelet sem veszed le.
A Toyota motorok tényleg képesek voltak zabálni az olajat. A facelift előtti 7gen Celica, az Avensisnél nem tudok ilyenről.
Ettől még kiment a világból, csak néha kellett tölteni rá kicsit.
Nekem Nissanom van, 20 éves és 346ezer km van benne. Öcsémnek Seat, (1.8T), a 250et sem érte el mikor szét kellett szedni a motort. Persze, ajánld nyugodtan.
Nincs baj japókkal. Mindkettő változó szelepvezérléses és mindkettő nagyon megbízható ha foglalkozol vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!