Auto vasarlasa elott allok, leszukitettem 2 lehetsegesre, nem ertek az autokhoz annyira, melyik a jobb konstrukcio es miben kulonbozik a ket motor, ha jol tudom mind a ketto valtozo szelepvezerlesu?
2005 evjarat koruli mind a ketto
Honda Accord 2.0 i-vtec
Toyota Avensis 2.0 vvt-i
i-vtec es a vvt-i kozott mi a kulombseg ?
toyota motorjai szerintem jók, bár a kisebbek szeretik az olajat de a 2literes már nem az a pörgös mint a kicsik.
kényelemre komfortra szerintem jobb a toyota.
Nem tudom mennyi pénzed van de akkor már lexus is? az legalább hátul hajt!
1.8t és társai vw szemetet meg ingyen se, tapasztalhattad milyen a vw!
Amit még írtak fentebb 320i az csak az M54 blokkig jó de a 6hengeres 20i többet fog enni mint egy lexus is200 vagy a toyota avensis ráadásul a 3as fapados hozzájuk akkor már 5ös de abból az 520 épp elég és a nagyobb 5ös meg sokat eszik.
lexus is200?
Nagyon jó autók közül válogatsz. Mindkettő kiforrott, megbízható konstrukció. A VTEC és VVTi között nincs érdemi különbség, mindkettő változó szelepvezérlést takar (a vezérlés a körülményektől függően máshogy időzíti a szelepek nyitásának szögét és mértékét a hatékony üzemeltetés érdekében.) Az egyik a Honda, a másik a Toyota fejlesztése.
Célszerű azt választani, amelyikből jobb állapotút találsz a piacon.
Az első hozzászóló által említett turbófeltöltős takony motoroknál klasszisokkal jobb szerkezetek, állításával ellentétben pedig kifejezetten jól viszik a bódét.
Oké oké kicsikébb az is200 de nekem jobban kéne!
Sőt nagyon imádom a merciket, bmw ket és azok voltak, vannak de azok a lexusosk nagyon nagyon ott vannak a szeren, sokkal jobb a németnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!