Ssd bővítéssel jár garancia vesztés?
Figyelt kérdés
4 hónapos Lenovo Laptop be szeretnék ssd t rakni, amit a digiprime ról rendeltem, viszont se az ő oldalukon, se a lenovo oldalán nem találok olyat h ha én rakok ssd t a gépbe akkor bukom e a garanciát.2017. szept. 25. 11:31
1/3 A kérdező kommentje:
El is felejtettem, egy legion y520, bár nem tudom h ez itt számít e
2017. szept. 25. 11:33
2/3 Dongaben válasza:
A háttértár, és a RAM bővítés nem jár garancia-vesztéssel. Viszont előfordulhat, hogy CSAK szakszervizben végzett cserét fogadnak el így. Ezt az üzlet ügyfél szolgálatán biztosan meg tudják mondani.
3/3 anonim válasza:
Mivel az egész gépet meg kell bontani a diszk csere miatt, szerintem keresd meg a szervízt, mielőtt szétszeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!