Videokártya garanciavesztés?
Vettem egy pc még régebben és még garanciális meg minden ezt a pc-t egybe vettem ..és az lenne a kérdésem hogy a videokártya hibás (beletettem egy másik vidikarit azzal jó volt)
hogy így mondhatni megbontottam a gépet ezért elvehetik a garanciát vagy nyugodtan mondhatom hogy a videokártya hibás ?
Vagy vigyem be az egész gépet kivizsgálásra és akkor nem mondom hogy volt cserélve a vidikari .. várom a válaszokat :)
Szerintem minden hardverre 2-3 év gyártói garancia vonatkozik függetlenül attól hogy a gépet szétszedted vagy sem.
Ha a VGA kártya nem sérült fizikailag. nem volt szétszedve, húzva elvileg kötelesek lennének azt kicserélni miután megnézték a hiba okát.
Sajnos mint azt tudjuk egyik kereskedő és szervizes sem szívesen hallja ezt valószínűleg húzni fogják majd a szájukat de ami a legfontosabb hogy ne hadjd magad.
Amikor a procimat vettem hazaérve tapasztaltam hogy a csomagoláskol megsérülhetett így nem tudtam beszerelni
sajnos szép szóal nem voltak hajlandóak kicserélni az amúgy 3 nap csereköteles terméket így balhéznom kellett az eladóval :)
ja okés értelek titeket akkor külön is el lehet vinni mert pesten van a szerviz 1óra vonattal és ha nem muszáj nem vinném az egész gépet de akkor nem is kell :)
bemegyek azt mondom hogy csikos a képernyő és kidobál minden játékból kb 2 perc után TDR hibával ..
NEM, ha komplett konfigként vetted, egybe, valami nagy-áruházba, akkor csak egybe érvényes a garancia. Ha magad raktad össze, akkor eszközönként külön is lehet érvényesíteni.
Küld postán vagy futárral, és a matrica ott sérült meg. te NEM NYÚLTÁL BELE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!