Ram bővítés garancia vesztés?
Figyelt kérdés
Egy fél éve emag ról vásárolt lenovo g510 notebooknak ha magam bővítem a romot itthon az garancia vesztéssel jár? 2 csavart kellene hozzá csak kicsavarnom egyikhez csak úgy fernék hozzá ha egy matricát leszedek. Próbáltam leszedni óvatosan de félig elszakadt így hagytam inkább. Szóval ilyenkor mi van?2015. febr. 7. 18:36
1/7 anonim válasza:
Mondjuk mi van írva a matricára?
2/7 Lajtai László válasza:
Memóriabővítés nem jár garanciavesztéssel.
3/7 anonim válasza:
az emagnál amúgy is katasztrófa a garanciális ügyintézés. Inkább abba bizakodj, hogy nem romlik el a laptopod, mert rengetegen szívnak az Emaggal.
Amúgy igen, az a matrica valószínűleg azért van rajta.
Ilyen szokott lenni a videókártyák hűtésének rögzítőcsavarjain, tápokon stb.
4/7 Lajtai László válasza:
Gyári garancia van a lenovohoz. Nem az emaghoz kell vinni ha elromlik. De kaptál hozzá lenovo garancia jegyet. Hívd fel őket és megmondják hogy garanciavesztéssel jár e.
5/7 A kérdező kommentje:
2015. febr. 7. 18:53
6/7 anonim válasza:
Igen, az a gari matrica - ilyen mértékű szakadásnál arra mondjuk már keresztet vethetsz.
7/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért írják mindenhol,fórumokban is, hogy a ram és a hdd csere nem jár garancia vesztéssel ????? most akkor szabad vagy nem? elszakadt ez a matrica de nem nyúltam a csavarhoz.de pedig 2 csavart kitekernék és pik pakk kész lenne a mutatvány :s most akkor?
2015. febr. 7. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!