Több kivezetés a videokártyáimról, egyenként is?
Három, egymással több-kevésbé összefüggő monitoros kérdésem van, egyébként kizárólag (Debian alapú) linux oprendszert használok:
1.
A videokártyámon két kivezetés van, egy d-sub, és egy DVI-D.
Nem okoz meghibásodást, ha kivezetem egyidejűleg a kijelzést mind a kettőn, két különböző monitorra? Az egyiket a DVI-on, a másikat a d-sub-on. Működni fog?
Egyenként működik, azt már teszteltem.
2.
Egy (asztali) PC melyik videokártyát választja kijelzésre, ha van egy integrált vidi kártya, megy egy csatolt is? Vagy egyszerre mindkettő aktivizálható? Utóbbihoz lásd a harmadik kérdésem:
3.
Nem okozna meghibásodást és működne is mindegyik kijelzés egyidejűleg, ha az egyik monitorra az egyik videokártyáról vezetném ki a jelet, a másik monitorra meg a másik vidi kártyáról?
Esetleg szoftveresen ki-bekapcsolhatóak a video kártyáim, akárcsak a két hangkártyám?
1,2 egyszerre csak 1 kimenet müködik !
kártya van benne nvidia vagy amd akkor azt használja, ilyenkor az integráltat nem !
Köszi válaszaidat. Egyébként azóta teszteltem, sajnos a régi PC-m (és linuxom) egyszerre csak az az egyik videokimenetet képes működtetni, de lehet, hogy ha a jobbikat is csupán 1024*768-ról működtetném, akkor esetleg menni fog egyszerre a két monitor, ez utóbbit még nem teszteltem.
(A nagyon régi LCD monitor max 1024*768-at bír.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!