A videókártyám papír szerint 6 monitort képes kezelni, de csak 2 kivezetés van rajta. Két kivezetésre 6 monitort hogy lehet rádugni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 15:23
1/10 Tengor válasza:
Az is lehet, hogy a GPU-d tud 6 kijelzőt, de a konkrét kártya csak 2-őt. Esetleg csak kábel kérdése a dolog. Milyen VGA-d van pontosan?
2/10 A kérdező kommentje:
MSI radeon R9 270X
2014. okt. 14. 15:26
3/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
1: bocsi pontatlanul adtam meg... az utolsóm van a gaming G2
2:igazad van bután néztem meg.a HDMI-t meg még egyet nem vettem figyelemben. de még így sincs meg a 6 csati
2014. okt. 14. 15:41
6/10 anonim válasza:
Leírtam már, hogy hogyan lehet 6 monitorral használni...
A kártyádon van 2 DVI csatlakozó (1. és 2. monitor mondjuk).
Van egy HDMI csatlakozó (3. monitor).
És van egy Display Port (DP), ehhez kell egy olyan "DP MST Hub" nevű eszköz, ami el tudja osztani a DP-t 3-felé. Linkeltem egy ilyet, nem olcsó. És így lesz meg a 4., 5. és 6. monitor.
7/10 A kérdező kommentje:
ahha... köszönöm szépen. tényleg nem olcsó kütyü...
2014. okt. 14. 16:36
8/10 A kérdező kommentje:
és hogyha még egyet szeretnék rádugni akkor melyikbe dugjam? most az egymás fölöttiek közül a felsőben van.
2014. okt. 14. 16:38
9/10 anonim válasza:
Mondjuk a 6 monitor drágább (külön-külön is), csak hát na... egy kábelnél drágább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!