Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pc tápra autó rádiót hogyan...

Pc tápra autó rádiót hogyan kössek?

Figyelt kérdés

Vagyis hány ampert adhat a táp(400W) a 12 voltos kivezetésen?

Lefüstölné-e vagy nem?

--Azt már tudom hogy a rádiónak 10 amper kell max...

2016. szept. 29. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:

pc táppal az a baj (ha csak nem a régi, oldalt kapcsolós fajta, bár ezt 20 év alatti ember nem is ismeri), hogy az alaplapi csatlakozón keresztül tudod bekapcsolni. szóval ez nem olyan egyszerű, mint ahogy te azt gondolod.

Én nem bajlódnék ezzel...

[link]

egy ilyen szerintem bőven elvinné...

2016. szept. 30. 01:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk én sem értem minek a 10 amper. Hacsak nem 4 hangszórós és teljes hangerőn akarod bömböltetni, akkor lehet felvesz annyit.

Most egy 300 Wattos pc táp van előttem az a +12V -os ágon 13 Ampert ad le. Szóval a 400 Wattos is tudja ezt az tuti.

2016. szept. 30. 06:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem füstöli le a 600 wattos táp sem, mert csak annyi ampert ad ki a táp amennyire szükség van. Bekapcsolni, meg be lehet az új tápokat is alaplapi nélkül. Nyugodtan rákötheted.
2016. szept. 30. 07:53
 4/4 anonim ***** válasza:

siman rakotheted, elbirja

bekapcs a tapot alt. a zoldet kotod barmely foldel:

[link]

2016. szept. 30. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!