Vezetes közben a Sygic navigacios progi+GPS kombo par ora alatt lemeriti az akkumulatort a telefonomban, nincs erre valami trükk hogy ne fogyasszon annyit?
Figyelt kérdés
Az autoban ugyebar nem tudom tölteni a telefont, aztan ha 4 orasnal hosszabb utra megyek annyit mar biztosan nem birna ki. Ez nekem problema mert, hosszu utakra keszülök nemsokara.2017. szept. 17. 14:43
1/9 anonim válasza:
'Ugyebar nem tudom tolteni' miert nem? Ha autos toltonek nincs hely a bedugashoz, akkor vegyel akkubankot.
2/9 anonim válasza:
"Az autoban ugyebar nem tudom tölteni a telefont"
Miért, nincs az autóban 12 Volt?
3/9 A kérdező kommentje:
De igen csak nem tudom racsatlakoztatni jelenleg
2017. dec. 17. 15:57
4/9 anonim válasza:
Pedig ez a trükk. A kérdésedből úgy érzem, nem ma romlott el a töltési lehetőség, hanem hosszú ideje így közlekedsz. Talán meg kéne javítani azt a nyomorult szivargyájtó csatlakozót...
5/9 A kérdező kommentje:
Nemetorszagban elek es kb többe kerülne megjavitani mint amennyit a 17 eves auto er...
2017. dec. 17. 18:12
7/9 A kérdező kommentje:
Hz 50 euro hogy raneznek az autora, ha mar javitanak is valamit az mar többszaz.
2017. dec. 17. 19:39
8/9 anonim válasza:
Bakker, ne márkaszervizbe vidd a 17 éves roncsot, hanem valami szakihoz. 50 euró egy órányi munkadíj, annyiért itt a környéken bármelyik török műhelyben megcsinálják. Garanciával, előre köszönve, kávéval kínálva.
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos itt a környeken csak nemet mühelyek vannak, leeht hogy ha felturnam az egesz környeket akkor talalnek egyet de annyit nem er a dolog.
Tovabba Nemetorszag legidegengyülölöbb reszen elek es talan ez si közrejatszik abban, hogy barhova megyek nemet szerelöhöz azonnal at akar verni, le akar huzni...
2017. dec. 17. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!