Mitől nőttek ekkora mértékben a ram-ok árai?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron vettem a számítógépemet, akkor 8gb ddr4 rammal, egész pontosan ezzel: [link]
Akkor 8 gb fért bele a keretbe, viszont most szerettem volna bővíteni 16 gb-ra, viszont megdöbbenve láttam hogy 25 ezer forintba kerül ugyan ez a 2x4 gb ram amit tavaly 12 ezer forintért vettem :O
Mitől mentek fel ennyire az árak ram téren? Komolyan érdekel
2017. aug. 7. 14:30
1/3 anonim 

válasza:

Árukeresőn van árdiagram, pl. itt görgess az oldal aljára.
Szóval kb. 1 éve elkezdett emelkedni és egy jó ideje stagnál sajnos ezeken az árakon.
2/3 anonim 

válasza:

Azért nőttek meg a ramok árai, mert a mobiltelefon gyártók (pl samsung) rengeteget felvásárolnak belőle, mert egyre több memória kell a telefonokba is.
3/3 anonim 

válasza:

plusz jöttek a bányász gépek is, azoknak is sok ramra van szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!