Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A hardverapró-n mennyire éri...

A hardverapró-n mennyire éri meg SSD-t venni?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy megbízhatóság stb.....

2017. júl. 27. 20:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Eleve kizárod azt, hogy utalsz és nem kapsz semmit. Általában ez szokott a probléma lenni.

Ha drága cuccról van szó, megkéred a futárt, postást várjon már 15 mp-et amíg kibontod, persze miután kifizetted. Így mindjárt van egy tanúd is.

Eleve kizárt, hogy egy 100k VGA-ra, procira vadidegennek előre utaljak. Ha annyira eladó, van más lehetőség. Ha meg nem, akkor inkább nem is üzletelek vele, mert valószínű probléma esetén is ennyire lenne rugalmas.

Nem vagyok ennek híve,de mintha a HA-n is ki lenne írva. Ha egyesek azt hiszik, hogy a megkárosított topikba olyan nehéz bekerülni, mert vele nem történhet ilyen, az meg majd felébred, amikor kénytelen ott szerepelni.

Egyébként lehetőség szerint, mielőtt üzletelek, telefonon beszélünk, egy két ügyes kérdés, és kiderül gyorsan, mi a pálya... Óvatosnak kell lenni, és az előre utalás a legnagyobb rizikó. Persze tagtól felfele és sok pirossal akár lehet róla szó. Bár én nem éreztem még hátrányát, hogy nem utaltam előre, ha szépen kértem, mindig ment utánvéttel. Megbeszéltük telefonon és kész.

2017. júl. 28. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!